Pogledajte sve usluge iz naše ponude

Selidba

Ako tražite kvalitetu, preciznost, pouzdan i kvalitetan transport na kratke i duge relacije, mi ćemo Vam dati NAJBOLJU PONUDU !!!

Vršimo selidbe na području  grada Zagreba, ali i cijele Hrvatske i EU.

Selidba se sastoji od:

  • kombi prijevoza
  • utovar i istovar - uslugu mogu napraviti naši obučeni, snažni i brzi djelatnici ili Vi samostalno
  • montaža i demontaža - uslugu mogu napraviti naši obučeni djelatnici ili Vi samostalno
  • pakiranje - uslugu mogu napraviti naši obučeni i spretni djelatnici

 

Imamo velik broj djelatnika, te radimo od 00-24 (radnim danom, vikendima i blagdanima).

Cijene kombi prijevoza možete pogledati na:

 

Usluga utovara i istovara se dodatno naplaćuje ako koristite uslugu naših djelatnika.

Ako želite koristiti naše djelatnike za utovar – istovar, morate nam to i naglasiti prilikom dogovaranja našeg angažmana. Djelatnici za utovar i istovar nisu uvjet, taj dio posla možete odraditi i sami. Ako ne angažirate uslugu djelatnika za utovar i istovar, ti djelatnici neće niti doći na utovar.

Cijena djelatnika za utovar i istovar naplaćuje se po satu. Ovisi o količini tereta, broju djelatnika, udaljenosti za nošenje, katovima i sami uvjetima za nošenje. Ta usluga  (utovar i istovar ) nije uvjet. Možete samo uzeti kombi prijevoz  i sami izvršiti utovar i istovar bez naših djelatnika.

Montaža, demontaža i pakiranje se isto naplaćuje po satu.  Za to je potrebna procjena od našeg djelatnika, koja je besplatna.

Cijena djelatnika tj najam djelatnika za sve gore spomenute fizičke poslove (utovar-istovar, demontaža-montaža, pakiranje za selidbu, i sl. ), možete pogledati na:

 

Selidba u centru grada

Za selidbu u središnjem dijelu grada biti će Vam potrebna dozvola gradskih vlasti za parkiranje vozila za selidbu.

Mjere za reguliranje prometa u središnjem dijelu Zagreba propisane su Naredbom o mjerama za reguliranje prometa u središnjem dijelu Grada Zagreba (Sl.gl. 3/95). U pješačkim zonama i zonama s ograničenim prometom, vozila se mogu kretati samo na temelju odobrenja (rješenja) gradskog upravnog tjela nadležnog za promet, a koje se izdaje za određeni dan, sat i za određeno teretno vozilo.

 

 

Osim selidbe, nudimo Vam usluge:

Izdajemo R1, a sve cijene su izražene bez PDV-a

Zanima me uslugaemail icon